Bitcoin-handel på Binance Breaks All-Time High

Både totale handelsvolum og åpen rente på futures har steget midt i Bitcoins pågående bull run.

Kort fortalt

  • Crypto-handelsvolum og Bitcoin-futures åpen interesse har steget på Binance.
  • Dette har kommet under Bitcoin Profit pågående bull run.
  • Bitcoin brøt nylig $ 19 000-marken og truet med å nå en heltidshøyde.

Bitcoin-handelsvolumet har økt til rekordhøyde på kryptobørs Binance. Hva mer, Bitcoin futures åpen interesse har nådd en heltid på omtrent $ 1,1 milliarder dollar.

Bitcoins pris har økt til komfortabelt over $ 18.000 under denne pågående bull run, og som et resultat har både handelsvolum og futures åpen interesse hatt fordel av kryptovalutas oppadgående momentum.

I henhold til data fra The Block har det daglige handelsvolumet for krypto steget til en høy tid som overgår tidligere høyder som ble satt under Bitcoins største bull run mellom slutten av 2017 og begynnelsen av 2018.

Som disse dataene viser, har Bitcoin-handelsvolumet opplevd flere økninger de siste tre årene, sist sommeren i år.

Men nå som Bitcoin flørter med en heltidshøyde, tar Binances beslutning om å gi amerikanske brukere 14 dagers varsel om å forlate børsen, kanskje mange Binance-brukere konsoliderer eiendelene sine for å trekke sin Bitcoin på en gang. Dette kan ha bidratt til den siste økningen i handelsvolumet på børsen.

Dette forklarer imidlertid ikke økningen i Bitcoin-futures, som vanligvis sammenfaller med en Bitcoin bull run.

Bitcoin futures

Bitcoin-futures er i det vesentlige avtaler som tvinger en næringsdrivende til å kjøpe eller selge en bestemt mengde Bitcoin til en bestemt tid og pris, og nå har de en heltidshøyde.

Ifølge data publisert av Glassnode er futures åpen rente på Binance nå over 1,1 milliarder dollar.

I tillegg har den åpne interessen for fremtiden økt i løpet av den siste uken, og har økt til denne heltidshøyden fra en posisjon på omtrent 700 millioner dollar.

Med en andel på omtrent 1,1 milliarder dollar eier Binance omtrent en fjerdedel av verdien av Bitcoin futuresmarked, som ligger på 4,1 milliarder dollar. Andre bemerkelsesverdige aksjer i dette markedet er ByBit og BitMEX, som eier 1,1 milliarder dollar og 700 millioner dollar av markedet hver.

I likhet med handelsvolum, drar Bitcoin futures fordel av prisendringer. Typisk er futures en god indikator på markedsinteresse fordi de brukes til å spekulere i prisøkninger. Så det er ingen overraskelse at de får grep – ikke med disse prisene.