Alle 10 000 dollaria saapuva? Bitcoinin hintamuodot kantavat kaksoisnapsautusta toisen hylkäämisen jälkeen $ 10,580

Näiden rivien kirjoittamisen jälkeen Bitcoinin hinta on pudonnut takaisin 10 300 dollarin tasolle viimeisten tuntien aikana sen jälkeen, kun karhut ovat voittaneet toisen murtautumisyrityksen nykyiseltä alueelta.

Tarkasteltaessa kynttilöitä tarkemmin 1 tunnin ajanjakson aikana näyttää siltä, ​​että valaskauppiaat järjestivät tämän viimeisimmän siirron huijaamaan pienempiä kauppiaita ajattelemaan, että BTC lopulta murtautui alueestaan ​​(yli 10 500 dollaria) ennen polkumyyntiä niihin.

Hinnat nousivat yli 120 dollaria muutamassa minuutissa, mitä seurasi sivuttain vakauttaminen ja sitten laskeva korjaus, joka ajoi BTC: n suoraan takaisin alkuunsa

Nyt meillä on kaksi selkeää väärennöstä (merkitty alla olevilla keltaisilla ympyröillä) nykyiseltä alueelta välillä 10 470 ja 9 950, jotka molemmat olivat korkeimmillaan 10 580 dollarin tasolla.

Lyhyellä aikavälillä tarkkailtavat hintatasot

Ennen myyntiä Bitcoin Profit hinta oli seurannut hyvin vahvalla nousevalla tuella (merkitty valkoinen viiva) yli neljän päivän ajan, mikä näkyy 4 tunnin kaaviosta. Nyt, kun salausmarkkinoilta on poistettu 9 miljardia dollaria, tämä edellinen tuki todennäköisesti kääntyy vahvaan vastustasoon.

Ylemmän kantaman vastusvyöhyke välillä 10 400 – 10 470 dollaria on edelleen keskeinen alue sonnien läpimurrolle lyhyellä aikavälillä. Muistutuksena, että tämä oli edellisen vuoden 2020 korkein arvo suurimman osan kuluvasta vuodesta.

Neljän tunnin 50 EMA-linjan (sininen) pitäisi nyt toimia myös lyhytaikaisena vastarintana sen jälkeen, kun hinnat rikkoutuivat sen alla viimeisimmän kaatumisen aikana

Tarkasteltaessa päivittäistä BTC / USD-kaaviota voimme nähdä, että äskettäinen hylkääminen tapahtui samaan aikaan hintojen kanssa, jotka osuivat 0.236 Fibonacci -viivaan (sininen). Tämä erityinen taso on ollut kriittinen vastarinta tällä ajanjaksolla ja on estänyt Bitcoinia palautumasta useaan otteeseen 3. syyskuuta tapahtuneen äärimmäisen salaman jälkeen.

Päivittäistä 200EMA-linjaa (punainen) taistelevat tällä hetkellä sekä nouseva että laskeva BTC-kauppiaat. Tämä liukuva keskiarvo on ollut tärkeä B / R-hintataso, ja sen pitäisi antaa sonneille jalansija, jonka he tarvitsevat ylemmän alueen testaamiseksi, jos ne onnistuvat sulkemaan sen yläpuolelle tämän päivän kaupankäynnin aikana.

Lyhytaikaiset tuet, jotta voidaan varoa laskusuuntauksen jatkuessa, sisältävät 10 200, 10 170 ja psykologisen 10 000 dollarin tasot.

Päivittäisen kaavion ensisijaisen kanavan tukea (katso keltainen kanava) tulisi myös noudattaa saadaksesi hyvän näkökulman Bitcoinin keskipitkän aikavälin näkymiin. Jos Bitcoinin hinta sulkeutuu tämän ratkaisevan tuen alle, se on ensimmäistä kertaa 26. huhtikuuta 2020 jälkeen, mikä olisi tuhoisaa markkinoiden luottamukselle ja nousulle.